- Hírek: Jumpgate Evolution: trailer, háttérképek és egy új honlap

- Hírek: Star Ruler: félkész kiadás

- Hírek: A GamesCom legjobbja: Black Prophecy

- Hírek: Star Ruler az Impulse-on

- Hírek: X Superbox előrendelés!!!!!

- Hírek: X Superbox!!!!!

- Hírek: Sword of the Stars akció a GamersGate-en!

- Hírek: The Tomorrow War akció a GamersGate-en!

- Hírek: Star Ruler akció a GamersGate-en!

- Hírek: EVE Online: 274000 forintnyi PLEX pusztulása

- Hírek: Legyen a Black Prophecy a böngésződ!

- Hírek: Black Prophecy a GamesCom-on

- Hírek: Shattered Origins: Campaign Preview Trailer

- Hírek: Black Prophecy interjú

- Hírek: Black Prophecy: Crafting

- Hírek: Star Ruler

- Hírek: Infinity: The Quest For Earth Tech Demo

- Hírek: Black Prophecy: A második hullám

- Hírek: Jumpgate Evolution: "Nincs eltörölve!"

- Hírek: Ingyenes E-Book az EVE-ről

- Hírek: EVE a GamesCon-on

- Hírek: Paradox akció a GamersGate-en! Trailer

- Hírek: Jumpgate Evolution: kérdések és válaszok

- Hírek: Sword of the Stars II - "Teaser" Trailer

- Hírek: SpaceSimTweet

- Hírek: Starpoint Gemini - Játékmenet Trailer

- Hírek: EVE Online a mobilodon?

- Hírek: Aquanox és Aquanox 2 olcsón!

- Hírek: Independence War 2 a GOG-n

- Hírek: Black Prophecy: betekintő és elismerés

- Hírek: Evochron Mercenary

- Hírek: GamersGate akció

- Hírek: Holiday!

- Hírek: E3: Jumpgate Evolution - Octavius Trailer

- Hírek: E3: Black Prophecy

- Hírek: Black Prophecy E3 trailer

- Hírek: Moon DVD

- Hírek: Ismét itt!

Kereső

2010. február 14., vasárnap

Zene: George Dragon - Time Machine


Egy fatális hiányosságot pótolnék; a polihisztor hírében álló Gyu (Gamestar) Time Machine című ingyenes albumjáról van szó, mely nagyszerű érzelmeket szabadít fel az emberben – már-már meditációs hatást keltve. Eygszóval kötelező darab mindenkienk (hoppsz...ez 3 szó lett). És egy történet is tartozik at instrumentális műhöz:

Theo egy 19 éves ifjú aki egy nagy-nagy városban él. Nem kedveli sem az életet, sem az emberiséget, sem a bolygót – élete üres és sötét…..Amíg fel találja az Időgépet – egy kis koncentráció után képes utazni az időben…természetesen csak a képzeletét használva. Először az időgéppel kedvenc korszakába, a Reneszánszba (Time Machine) utazik. A zene elmeséli kalandjait kis európai városkában valamikor a XV. Sz. közepén.

Theonak tetszik az utazás, s tovább akar menni az ókori görögökig Kerkinitida városába (The Past). Tetszenek neki a görög emberek, a filozófiájuk, kapcsolatuk a messzi anyafölddel – Theo is messze akar lenni. Harmadjára Egyiptom földjére utazik (A Trip to Egypt). A szabadság és a teljesen más kultúra boldoggá teszi Theo-t. Tovább akar menni, de túl messzire megy, vissza az ember előtti időkig, ahol egy hatalmas szörny megtámadja. Már majdnem veszít, amikor egy igazi időutazó megmenti. Azt mondja az volt a sorsa, hogy megmentse őt. Odaadja Theonak az Időgép kulcsait egy tanáccsal: használja őket bölcsen….

Theo túlságosan rémült, hogy az ősidőben ragad, s csak az „Előre” gombot ismeri fel. az ókori Perzsiában köt ki, ahol találkozik a Filozófussal (The Persian). Theo elmeséli neki gondját, félelmeit, és a Filozófus mesél neki a csillagokról…hogy minden a csillagokbavan írva…kövessen egy csillagot és megtalálja a hazáját. Theó az Esthajnalcsillagot, a Vénuszt követi, mely sok hajónak szolgált segítségül a Karib-tengeren – így Theo egy jó vacsorához jut valahol a Karib-tengeren (Caribbean Dinner). Azonban egy valódi csillag hívja, így ismét utazik az időben, s egy szomorú kis európai országba érkezik, ahol az emberek a múltról panaszkodnak (Under the Mountain). Theo úgy dönt, ki kell szabadulnia a múltból. Hazamegy, ám ekkor egy másik időutazó próbálja elkapni (Escaping from the Present), amjd egy rövid hajsza után Theo a jövőben egy űrhajóra száll – az elsőre, mely elhagyja a Naprendszert, hogy létrehozza a Föld első kolóniáját egy másik csillagnál (Solar System). Az úttörők felvidítják Theot aki vicceket mesél nekik (Telling Jokes), majd sok szerencsét kívánnak neki a valódi célja elérésében. Azonban ismét futnia kell, mivel az időutazók mögötte vannak. S bár megtalálja álmai csillagát, az egyik időutazó majdnem elkapja, ám sikerül meglógnia (The Runaway). A jövőben végül talál egy utópisztikus emberi kolóniát ahol befejezik Theo történetét (The End). S boldogan élnek……



Nincsenek megjegyzések: