- Hírek: Jumpgate Evolution: trailer, háttérképek és egy új honlap

- Hírek: Star Ruler: félkész kiadás

- Hírek: A GamesCom legjobbja: Black Prophecy

- Hírek: Star Ruler az Impulse-on

- Hírek: X Superbox előrendelés!!!!!

- Hírek: X Superbox!!!!!

- Hírek: Sword of the Stars akció a GamersGate-en!

- Hírek: The Tomorrow War akció a GamersGate-en!

- Hírek: Star Ruler akció a GamersGate-en!

- Hírek: EVE Online: 274000 forintnyi PLEX pusztulása

- Hírek: Legyen a Black Prophecy a böngésződ!

- Hírek: Black Prophecy a GamesCom-on

- Hírek: Shattered Origins: Campaign Preview Trailer

- Hírek: Black Prophecy interjú

- Hírek: Black Prophecy: Crafting

- Hírek: Star Ruler

- Hírek: Infinity: The Quest For Earth Tech Demo

- Hírek: Black Prophecy: A második hullám

- Hírek: Jumpgate Evolution: "Nincs eltörölve!"

- Hírek: Ingyenes E-Book az EVE-ről

- Hírek: EVE a GamesCon-on

- Hírek: Paradox akció a GamersGate-en! Trailer

- Hírek: Jumpgate Evolution: kérdések és válaszok

- Hírek: Sword of the Stars II - "Teaser" Trailer

- Hírek: SpaceSimTweet

- Hírek: Starpoint Gemini - Játékmenet Trailer

- Hírek: EVE Online a mobilodon?

- Hírek: Aquanox és Aquanox 2 olcsón!

- Hírek: Independence War 2 a GOG-n

- Hírek: Black Prophecy: betekintő és elismerés

- Hírek: Evochron Mercenary

- Hírek: GamersGate akció

- Hírek: Holiday!

- Hírek: E3: Jumpgate Evolution - Octavius Trailer

- Hírek: E3: Black Prophecy

- Hírek: Black Prophecy E3 trailer

- Hírek: Moon DVD

- Hírek: Ismét itt!

Kereső

2008. október 25., szombat

EVE-online Trinity


Azt hitted, hogy a Crysis után már nem érhet nagyobb vizuális orgazmus idén? Akkor tévedtél!

Szentháromság

Nem vitás, hogy 2007 legnagyobb vizuális meglepetése az EVE-online Trinity kiegészítője. A játék már eddig is megnyert minden grafikai díjat az online játékok körében, azonban a mostani kiegészítővel biztosította magának az elkövetkezendő évek díjait is. A háttér nem változott semmit (minek, eddig is hibátlan volt), ellenben a hajók és a bázisok kinézetével! A mintegy 200 hajó még sosem volt ennyire realisztikus, már amennyire egy csillaghajó realisztikus lehet. A gyönyörű, részletes kidolgozottságon kívül a srácok biztosan vettek pár órát a 3 dimenziós megjelenítésből, mivel ezen is csiszoltak (csiszoltak? Teljesen újjá varázsolták) a bázisokban.

A határ a pénztárcád

Na persze nem mindenkinek a gépe képes megbirkózni ekkora fejlődéssel. Életemben először hallottam a gépemet duruzsolni egy online játék alatt! bele se merek gondolni, mi lehet Jita-ban (gy.k.: az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb kereskedelmi csomópont). Nos, akinek tehát nincs atomerőműve, és 16 mbites netje, annak sem kell csüggednie: letölthető a Trinity Classic kliens, amely mindent tartalmaz, mint a teljes, kivéve a grafikai felturbózást.

És még?

A Trinity, ahogyan az eddigi kiegészítők is, különböző új küldetéseket és a hajók kiegyensúlyozását hozta, illetve próbálta hozni. Csak azért próbálta, mert minden kiegyensúlyozásnál egy kicsit elbillen a mérleg nyelve. Hogy most kinek a jó, kinek nem, azzal kapcsolatban nem foglalnék állást, csak annyit mondok, hogy a Caldarik nagyot szívtak (már megint)


Vélemények

Na igen, mindenkinek megvan a véleménye a kiegészítésről. Bár abban mindannyian egyetértenek, hogy a grafika az egyszerűen eszméletlen, kérdéses, hogy szükség volt-e rá. Igaz, hogy egy játéknál a grafika a legelső, amit észreveszünk, de vajon minek az árán kapjuk ezt? Már eddig is lagolt a nagyobb csatáknál az EVE, na akkor ezek után? Azonkívül csata közben a grafika elhanyagolható, főleg, mivel a játékosok javarésze ilyenkor kizoomol. „Csupán” a bányászok és a nem harcos játékosok fogják 100%-ban élvezni az új grafikát, bár azok közül sem mindegyik. Bár ezt nem egy bányász mondta, de jól mutatja a helyzetet: "I can imagine that the pirates can't shoot because they're laughing at my babyblue ship. How will I show my face to my corp with this ship?", röviden: elrontották néhol a színeket. tehát nekik sem tetszik. No meg akiknek nem tetszik az új hangulata! Ugyanis egy játék hangulatánál fontos a grafika is! És pl.. nálam most megváltozott ez a hangulat. Nem tudom. Valahogy megváltozott. Személy szerint én uninstallálom a cuccot, és felteszem a grafikai tuning nélülit. Nekem az jön be jobban.


Összességében azt kell hogy mondjam, hogy a Trinity még akkor is egy nagy előrelépés, ha nem a Premium klienset teszed fel. Ha pedig vagy olyan mázlista, hogy full grafikán tudod futtatni (nálam very high-nál már egy-egy sűrűbb helyen akadt), akkor aztán eldobod az agyad.

Szép volt CCP, de a Revelations III-t már a kis malőr nélkül kérjük.

Nincsenek megjegyzések: