- Hírek: Jumpgate Evolution: trailer, háttérképek és egy új honlap

- Hírek: Star Ruler: félkész kiadás

- Hírek: A GamesCom legjobbja: Black Prophecy

- Hírek: Star Ruler az Impulse-on

- Hírek: X Superbox előrendelés!!!!!

- Hírek: X Superbox!!!!!

- Hírek: Sword of the Stars akció a GamersGate-en!

- Hírek: The Tomorrow War akció a GamersGate-en!

- Hírek: Star Ruler akció a GamersGate-en!

- Hírek: EVE Online: 274000 forintnyi PLEX pusztulása

- Hírek: Legyen a Black Prophecy a böngésződ!

- Hírek: Black Prophecy a GamesCom-on

- Hírek: Shattered Origins: Campaign Preview Trailer

- Hírek: Black Prophecy interjú

- Hírek: Black Prophecy: Crafting

- Hírek: Star Ruler

- Hírek: Infinity: The Quest For Earth Tech Demo

- Hírek: Black Prophecy: A második hullám

- Hírek: Jumpgate Evolution: "Nincs eltörölve!"

- Hírek: Ingyenes E-Book az EVE-ről

- Hírek: EVE a GamesCon-on

- Hírek: Paradox akció a GamersGate-en! Trailer

- Hírek: Jumpgate Evolution: kérdések és válaszok

- Hírek: Sword of the Stars II - "Teaser" Trailer

- Hírek: SpaceSimTweet

- Hírek: Starpoint Gemini - Játékmenet Trailer

- Hírek: EVE Online a mobilodon?

- Hírek: Aquanox és Aquanox 2 olcsón!

- Hírek: Independence War 2 a GOG-n

- Hírek: Black Prophecy: betekintő és elismerés

- Hírek: Evochron Mercenary

- Hírek: GamersGate akció

- Hírek: Holiday!

- Hírek: E3: Jumpgate Evolution - Octavius Trailer

- Hírek: E3: Black Prophecy

- Hírek: Black Prophecy E3 trailer

- Hírek: Moon DVD

- Hírek: Ismét itt!

Kereső

2008. október 12., vasárnap

Freelancer történet


A Nagy Naprendszeri Háború évszázadokig pusztított. A Keleti Koalíció és a Nyugati Szövetség több száz fronton ütközött meg, milliók életét követelve. Végül, a Koalíciónak sikerül nagyobb erőket összpontosítani, és elkezdeni a Szövetség felszámolását.

Egy hajóban egy ember lassan becsukja a szemét. Mintha csak aludni készülne. Fejét hátra, majd oldalra billenti, amint belemerül az általa ismert legmélyebb és leghosszabb álomba. A fémkapszula is, amelyre életét bízta, mintha nyugovóra térne, s csupán egy halovány, villogó fény jelzi: minden rendben. Ahogyan a hideg, sötét és steril folyosón végignézünk, testvérei százait láthatjuk, majd ugyanez a másik emeleten, majd a másikon, és így tovább.

Ez volt a Szövetség utolsó reménye: annyi emberét megmenekíteni, amennyit csak lehet, és reménykedni, hogy elérik a messzi Syrius rendszert. A 5 hajó 5 különböző kultúrát foglalt magában: amerikaiakat a Liberty, japánokat a Kusari, németeket a Rheinland és angolokat a Bretonia. Az 5. hajót, a Hispániát szabotálták.

Hogy a hajók sértetlenül átérjenek, a Szövetség minden erejét egyetlen hatalmas támadásba veti. az űr sötétjét torpedók és lézerek tüze tölti be. A terv első része sikerül: a hajók átjutottak. De ahogyan a harc folytatódik, a Szövetség egyre jobban nyomul előre. Az emberiség a legnagyobb harcot vívta a történelemben.

És akkor megtörtént a hihetetlen. A Föld legsötétebb órájában egy idegen faj jelent meg. a sötét űrben egy gigantikus hajó jelenik meg, mely hatalmas árnyat vet a Koalíció és a Szövetség legnagyobb hajóira is. Abban a pillanatban az emberiség ismét egyesült. Ám nem sokáig. A hajó a rendszer legfényesebb csillagja felé fordul, s egy homályos fénygömb kezd formálódni a testében, ahogy energiát gyűjt. Hatalmas tűzgolyót lő ki a rendszer egyetlen fényforrása felé, s eltűnik a semmibe. A gömb, miután becsapódik, elpusztítja a Napot. Azonban itt még nincs vége: a robbanás okozta lökéshullám végigterjed a szektoron, hamuvá égetve mindent, ami az útjába kerül.

Minden csendes. A rendszer bolygóinak többsége immáron por. A Plútó sötét oldaláról egy hajó emelkedik fel. a küldetése: megkeresni, és figyelmeztetni a négy hajót az idegenekre, akiknek már nevük is van: a Nomádok.

A történet 800 évvel később folytatódik, amikor egy ismeretlen hajó felrobbant egy bázist. A kevés túlélő között van Edison Trent, a freelancer. Mivel hajója nincs, beáll a hivatalos erők szolgálatába, s teljesíti, amire parancsot adnak.

Nincsenek megjegyzések: