- Hírek: Jumpgate Evolution: trailer, háttérképek és egy új honlap

- Hírek: Star Ruler: félkész kiadás

- Hírek: A GamesCom legjobbja: Black Prophecy

- Hírek: Star Ruler az Impulse-on

- Hírek: X Superbox előrendelés!!!!!

- Hírek: X Superbox!!!!!

- Hírek: Sword of the Stars akció a GamersGate-en!

- Hírek: The Tomorrow War akció a GamersGate-en!

- Hírek: Star Ruler akció a GamersGate-en!

- Hírek: EVE Online: 274000 forintnyi PLEX pusztulása

- Hírek: Legyen a Black Prophecy a böngésződ!

- Hírek: Black Prophecy a GamesCom-on

- Hírek: Shattered Origins: Campaign Preview Trailer

- Hírek: Black Prophecy interjú

- Hírek: Black Prophecy: Crafting

- Hírek: Star Ruler

- Hírek: Infinity: The Quest For Earth Tech Demo

- Hírek: Black Prophecy: A második hullám

- Hírek: Jumpgate Evolution: "Nincs eltörölve!"

- Hírek: Ingyenes E-Book az EVE-ről

- Hírek: EVE a GamesCon-on

- Hírek: Paradox akció a GamersGate-en! Trailer

- Hírek: Jumpgate Evolution: kérdések és válaszok

- Hírek: Sword of the Stars II - "Teaser" Trailer

- Hírek: SpaceSimTweet

- Hírek: Starpoint Gemini - Játékmenet Trailer

- Hírek: EVE Online a mobilodon?

- Hírek: Aquanox és Aquanox 2 olcsón!

- Hírek: Independence War 2 a GOG-n

- Hírek: Black Prophecy: betekintő és elismerés

- Hírek: Evochron Mercenary

- Hírek: GamersGate akció

- Hírek: Holiday!

- Hírek: E3: Jumpgate Evolution - Octavius Trailer

- Hírek: E3: Black Prophecy

- Hírek: Black Prophecy E3 trailer

- Hírek: Moon DVD

- Hírek: Ismét itt!

Kereső

2008. október 25., szombat

EVE-online történet

Az EVE-online intro alapján készült saját fordítás.

Az emberiség, miután kinőtte és kiégette a Földet, az űr felé kezdett terjeszkedni. A térkapuk kifejlesztésével minden eddiginél messzebbre jutottak. Kegyetlen cégek emelkedtek fel, s minden világot beolvasztottak, ahova csak elért a kezük. Miután a kapuk már nem tudták hova vinni őket, egymás ellen fordultak, évszázados konfliktusokat létrehozva. A harcok addig folytatódtak, amíg egy természetes féregjárat meg nem jelent. Egy csillagközi méh, amiben a civilizáció újjászülethet. Az első, bátor úttörők félve haladtak át az ismeretlenbe, gy szűz rendszerbe, melyet New Eden-nek (Új Éden) neveztek el. Hamarosan milliók keltek át a járaton, kiket mind a Paradicsom víziója csalogatott. A csillagok között terjeszkedve a legnagyobb reményekkel, legfényesebb bizakodással, és lehetetlen álmokkal lepték el EVE-t. Azonban egy nap, a természet szembefordult az emberiséggel, és létrehozta a legkegyetlenebb rémálmot: a féregjárat, mely New Eden-be vezet, összeomlott, elvágva a fiatal kolóniákat a túloldaltól, mely eltartotta őket. Ez egy sötét kor kezdete volt, mely eltörölte az ismert civilizációt. EVE befejezetlen világai lassan milliók temetőivé váltak. Azon a néhány bolygón, mely alkalmas volt az élet fenntartására, fajunk utolsó maradványai küzdöttek az alkalmazkodással és a túléléssel. Idővel, a társadalom újjáalakult, és a múltunk emlékei mítoszokká és legendákká váltak.

Az elsők, kik kiemelkedtek a sötétségből az Amarrok voltak. Egy egyistenhívő faj, kik életük végéig vallásukat szolgálták. Újra felfedezték az űrutazást, és hamar rájöttek, hogy nincsenek egyedül.

Az Amarrok felfedezték a Minmatarokat. Egy kegyetlen, barbarisztikus fajnak tekintették őket, kik csak a szolgasorsot érdemlik. Hogy minél hamarabb elpusztítsák őket, egy kegyetlen keresztes hadjáratot indítottak ellenük.

Ugyanebben az időben kezdett virágozni a Gallente faj. Létrehozták az első demokratikus köztársaságát az új korszaknak.

A Caldari bizonyult mind közül a legerősebb fajnak, kiket katonai és gazdasági hatalomvágyuk hajtott. Nacionalista eszméik hamarosan összeütköztek a Gallente liberalizmussal.

Rombolás és szenvedés vált ismét civilizációnk fő jellemzőjévé. Négy faj, melyet két iszonyatos háború tépett szét. Mikor már csak összeomlott életek és elpusztult épületek maradtak, egy béke született. Több mint egy évszázadig EVE fajai viszonylagos békében éltek. A becsvágy és a gazdagság bűvölete irányítja az embereket. Nekünk találkoznunk kell a végzetünkkel, és a pilótáink bátorsága fogja mutatni az utat. Szárnyaid erején birodalmak sorsa és világok reményei fognak eldőlni. Vedd át sorsod irányítását, mely téged illet.



Az eve-online.hu-n található történet:


Amikor az űrutazás profitáló vállalkozás lett az aszteroida bányászatnak, és a vákuum környezetben történő gyártásnak köszönhetően; már nem sok időbe telt, hogy az emberiség megtelepedjen a Naprendszer legtöbb bolygóján és holdján. Természetesen, mivel ez a változás gazdaságilag megerősítette a Földet lehetővé vált a minél távolabbi űrutazás is. A távolság leküzdése két csillagrendszer között áthatolhatatlan akadálynak tűnt kezdetben, a Warp (térferdítő) technológia előtt. Később, az ugró kapuk -gravitációt negatív energiával ötvözve- stabil féreglyukakat hoztak létre, aminek köszönhetően az űr két távoli pontja közötti utat pillanatokon belül meg lehetett tenni. Persze az egyik ugrókaput továbbra is a hagyományos módon kellett a helyére szállítani, de még így is felgyorsult az emberiség kirajzása távoli csillagrendszerekbe.

Nincsenek megjegyzések: